Over ons

Metalcafé De Witte Wolf is het enige Metalcafé in Groningen en is op 07-01-2016 geopend met behulp van een crowdfunding actie.

De actie kun je op deze website terug vinden:

https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/metalcafedewittewolf/
 

Metalcafé De Witte Wolf staat voor het supporten van de (lokale) Metalscene en doet dit door middel van het organiseren van Metal concerten op de zo gehete geluidsdagen en het organiseren van andere events om de Metalscene in Groningen leuk en levend te houden. In het café wordt er een ontzettend breed scala aan Metal gedraaid zoals Heavy, Death, Thrash, Black, Doom etc. maar ook wordt er tussendoor wel eens Hardrock, Classic Rock en Psychobilly gedraaid.
 

Iedereen die zich bindt aan Metal zal warm verwelkomt worden door ons team.
 

Bij Metalcafé De Witte Wolf kun je in het café of op ons terras onder andere genieten van speciaalbier uit Groningen en omstreken. Ook schenken wij Hertog Jan, Grolsch en andere pils. Naast bier hebben wij een breed assortiment cocktails, sterke drank, whiskey en andere (non) alcoholhoudende dranken.
 

De aankleding in ons café is ontzettend sfeervol en uniek en zal je niet snel ergens anders zien. Metalcafé De Witte Wolf werkt samen met verscheidenen kunstenaars uit Groningen en dit heeft een prachtig duister karakter aan het café gegeven.